Naam: *
Adres: *
Stad: *
Land: *
Telefoon Nummber: *
Email Adres: *
Beroep: *1. Waarom denkt u dat de Portugese Waterhond een goede keuze is voor uw gezin?2. Waarom bent u tot het besluit gekomen een hond aan te schaffen en waarom is uw keus gevallen op een PWD in het bijzonder?

3. Bent u bekend met het ras? Kent u iemand met een PWD of heeft u tijd doorgebracht met een?4. Hoe is uw gezin samengesteld? Graag leeftijden van de eventuele kinderen toevoegen.5. Vertel ons iets over uw woonsituatie en mogelijkheden die u heeft voor het houden van een hond. Is uw eventuele tuin afgezet?6. Werkt u buitenshuis en hoelang moet de hond alleen thuisblijven op een normale dag? Waar is de hond als hij alleen thuis moet blijven? Waar gaat de hond �s nachts slapen?7. Wat is uw idee over bench training?8. Hoeveel ervaring heeft u met honden? Heeft u ooit een hond getraind voor gehoorzaamheid? Wat voor dieren heeft u momenteel in uw gezin?9. Wat is de reden voor aanschaf van een PWD? Kruis aan wat voor u van toepassing is.

Huishond
Gehoorzaamheids training
Show/fok

Behendigheid
Water werk

anders:10. Wat voor activiteiten vindt u en uw familie leuk om te doen?11. Is er bij u een hondenschool in de buurt? Gebruikt deze hondenschool de positieve methode en wat vindt u hiervan?12. Hoe gaat u het zindelijk maken aanpakken en wat doet u als de pup veel bijt, piept �s nachts of ander puppygedrag vertoont?13. Heeft u een voorkeur voor geslacht, kleur en vacht type, zo ja leg graag uit waarom?14. Hoe heeft u informatie gevonden over de Portugese Waterhond & Casa Hoya�s PWDs?15. Bent u voorbereid voor alle kosten omtrend het houden van een hond, naast de aanschaf kosten? (o.a. dierenarts kosten, goede voeding, vachtverzorging, hondenbenodigheden, puppy en gehoorzaamheids cursus.)16. Bent u op de hoogte omtrent het onderhouden van de vacht van een PWD en hoe gaat u dit aanpakken?17. Wat zijn uw plannen voor het puppy wanneer u op vakantie gaat of voor een langere tijd van huis weg moet?18. Als het door omstandigheden van toepassing is dat u de hond niet kan, of wil houden of er niet meer voor kan zorgen, zou u er mee instemmen om de hond terug te brengen naar de fokker? Zo nee, waarom niet?19. Andere informatie en/of commentaar


    Mijn gezin is geinteresseerd in een Portugese Waterhond en zijn zich bewust van de lange termijn verantwoordelijkheid van zorg en training van dit dier.


PUPPIES
LITTERS